Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kati ezüstérmes lett a magyar bajnokságon, ő utazhat Tallinnba az EB-re

2010.01.03

 

December 19-20-án tartották Budapesten a Gyakorló Jégcsarnokban a Műkorcsolya-és jégtánc Országos Bajnokságot.
A nőknél Sebestyén Júlia 9. alkalommal lett bajnok, betegsége ellenére is kiváló programokat futva. A második helyet Kati, a harmadik helyet pedig Chelsea Rose Chiappa szerezte meg. Negyedik lett Pádár Bianka, ötödik Szolga Annamária.

A férfiaknál a szezonban nemzetközi szinten jól teljesítő Tigran Vardanjan ezúttal gyengébben teljesített, így Markó Márton szerezte meg az elsőséget és jelen állás szerint ő utazhat az EB-re is.

A párosoknál több évtized óta nem volt versenyzőnk, azonban idén Trefil Kristóf új párjával, Victoria Hecht-el sikeresen teljesítette a kritériumokat, így ők is indulhatnak Tallinban.

Jégtáncban a Hoffmann Nóra-Maxim Zavozin kettős szerezte meg az aranyérmet a Nagy Zsuzsanna-Fejes Máté páros előtt. Nóriék részt vesznek az EB-n, az Olimpián és a VB-n is.

A botrány természetesen idén sem maradt el. Ezúttal a szakágvezető elszámolta a kvótákat, s miközben mindenki tudta, hogy két női versenyzőnk vehet részt az EB-n, ők csak Julival számoltak. A helyzet tisztázása után lefektették, hogy Kati utazik az EB-re, a tartalék Chelsea Rose Chiappa.
 

A mappában található képek előnézete Kati képei a 2010-es Magyar Bajnokságról

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.